Het team

Klik op de foto voor meer informatie over onze specialisten.

Marc Smeets
Tandarts-implantoloog NVOI-geregistreerd

Rixt van Noort 

Reconstructieve & Esthetische tandarts 

 Juliana Lisot Maia
Tandarts-Implantoloog 

Kimberley
Implantologie assistent

 

Miranda
Administratie medewerkster

 

Sousan
Preventie assistent

Ashwentie Soekoe

Mondhyhiënist

Inge

Receptionist

Het team

Tandarts-implantoloog NVOI

Marc Smeets werkte na zijn studie Algemene Tandheelkunde aan de ACTA enkele jaren als tandarts bij de Koninklijke Marine. Hierna specialiseerde hij zich in de implantologie en werkte sindsdien als tandarts-implantoloog meer dan 10 jaar in de praktijk Parodontologie en Implantologie Amstelveen en in Tandheelkundig Centrum Amsterdam-Noord. Marc Smeets houdt zich met name bezig met complexe implantologie, d.w.z. fronttandvervangingen en uitgebreide constructies op implantaten, waarbij functionaliteit en esthetiek voorop staan. Marc Smeets werkt samen met prothetisten, kaakchirurgen, orthodontisten, esthetische tandartsen en algemeen tandartsen. Marc Smeets staat als implantoloog bij de NVOI ingeschreven.

Het team

Reconstructieve & esthetische tandheelkunde

Rixt van Noort heeft haar opleiding tandheelkunde in 2003 afgerond in Groningen. Na enkele jaren werkzaam geweest te zijn als tandarts voor algemene tandheelkunde is ze zich gaan specialiseren in de esthetische en reconstructieve tandheelkunde.

Facings van composiet of porselein, behandelingen van gebitten met ernstige slijtage, maar ook herstel van het gebit na bijvoorbeeld een ongeval zijn behandelingen die regelmatig worden uitgevoerd. Hierbij werkt ze waar nodig samen met andere specialisten zoals bijvoorbeeld orthodontisten, implantologen, tandtechnici en mondhygiënisten om het beste  esthetische en functionele resultaat te behalen.

Rixt volgt regelmatig bij- en nascholing in Nederland en ook internationaal om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen de tandheelkunde. Daarnaast is ze ook werkzaam als docent en geeft ze regelmatig cursussen en opleidingen.

Op dit moment werkt ze twee dagen per week in de algemene tandheelkunde en twee dagen in verwijspraktijken voor esthetische en restauratieve tandheelkunde.

Het team

Tandarts-implantoloog NVOI

Bard is afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam in 1998.

Na zijn afstuderen heeft Bard in de algemene praktijk gewerkt waarbij de nadruk op de parodontologie, implantologie en de prothetiek lag (1998-2002).

Vanaf 2002 heeft hij in meerdere verwijspraktijken gewerkt waaronder de Kliniek voor Parodontologie Amsterdam (KvPA) en de Praktijk v Parodontologie en Implantologie Arnhem (PPIA), waar hij nog steeds werkzaam is. Ook werkt hij momenteel op het Centrum voor Parodontologie en Implantologie (CPI) in Alkmaar.

Bard is sinds 2009 geregistreerd implantoloog NVOI en zit in het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie ( NVvP).