Nu ook een parodontoloog in de verwijspraktijk

Wij hebben ons team uitgebreid met tandarts-parodontoloog mevrouw Betty Mocanu!

Betty Mocanu is in 2014 afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit Carol Davilla in Boekarest, Roemenië. Zij heeft zich daarna 3 jaar lang gespecialiseerd tot tandarts-parodontoloog en is sinds 2018 werkzaam in Amsterdam.

In Nederland heeft zij veel cursussen in het vak van parodontologie gevolgd en heeft zij een Master in reconstructive surgery op periodontal and peri-implant issues in Parijs afgerond. Betty Mocanu is lid van de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie.

Wij zijn er trots op dat vanaf heden patiënten voor een geheel of gedeeltelijk parodontaal traject en ter correctie van esthetische tandvleesproblemen in onze praktijk terecht kunnen.

Wij hechten aan een goede en professionele communicatie. Betty Mocanu zal uw patiënt en u als tandarts goed op de hoogte te stellen over het verloop van de behandelingen.

Ons team beschikt ook over een goede mondhygiëniste waardoor, indien gewenst, de patiënt een volledig traject kan worden aangeboden.

U kunt, net als voor onze implantologie en restauratieve tandheelkunde, een verwijsbrief naar ons mailen, waarna wij contact opnemen met uw patiënt.

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

 

Deel deze pagina

Nieuwsoverzicht

Nieuwe CBCT scanner

Sinds september 2020 wordt er bij ons in de praktijk gebruik gemaakt van de modernste CT techniek. Wij zijn hier trots op en willen u

Lancering nieuwe website

Met trots presenteren wij onze volledig vernieuwde website en hopen wij u zo nog beter op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen